logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Le Roumé Chevre Frais Le Roumé BIO francuski organiczny ser kozi typu chabis 150 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Ser kozi Le Roumé BIO, pochodzący z regionu Anjou we Francji. To świeży, delikatny ser charakteryzujący się kremową konsystencją i subtelnym smakiem. Ser wytwarzany jest z pasteryzowanego mleka koziego, z dodatkiem soli, kultur bakterii mlekowych oraz podpuszczki. Jego skórka powstaje z naturalnej pleśni z dodatkiem węgla drzewnego i soli, co nadaje mu wyjątkowy wygląd i charakter. Jego unikalna forma przypomina „crottin”, a wnętrze dosłownie rozpływa się w ustach, oferując wyjątkowo łagodny smak.

Sery Le Roumé Chevre Frais Le Roumé BIO francuski organiczny ser kozi typu chabis 150 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Kraj pochodzenia: Francja


Składniki: mleko kozie surowe pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka. Alergeny: mleko.


Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 875 kJ / 211 kcal,

Tłuszcz 16,9 g,

- w tym kwasy nasycone 11,7 g,

Węglowodany 1,83 g,

- w tym cukry 1,83 g,

Białko 13,1 g,

Sól 0,3 g.


Masa netto: 150 g 

Warunki przechowywania: przechowywać w lodówce, w temperaturze +4 °C do +8 °C. 

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane