Oryginalny francuski ser półtwardy o łagodnym, lekko orzechowym smaku i zapachu. Emmentaler Ermitage charakteryzuje się nierównomiernym rozłożeniem dziur w masie serowej. Doskonały składnik deski serów, świetny dodatek do kanapek i sałatek. Produkowany z mleka krowiego pasteryzowanego.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ermitage Emmental to szwajcarski ser dojrzewający, charakteryzujący się sławnym, delikatnym smakiem oraz klasycznymi dużymi dziurami.
Jest produkowany z najwyższej jakości mleka krowiego, co gwarantuje jego kremową konsystencję i bogaty bukiet smakowy. Idealny jako dodatek do kanapek, zapiekanek oraz w sałatkach, a także jako kluczowy składnik fondue.
Zobacz:
Wszystkie nowości