Półmiękki, podpuszczkowy, solankowy grecki ser feta z pasteryzowanego mleka owczego i koziego.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Feta Roussas Dairy z Góry Athos to autentyczny grecki ser produkowany z mieszanki owczego i koziego mleka pochodzącego z malowniczego regionu Góry Athos. Ta 200-gramowa kostka charakteryzuje się kremową teksturą i bogatym, pikantnym smakiem. Idealny do sałatek, przekąsek czy jako dodatek do tradycyjnych dań.
Składniki:
pasteryzowane MLEKO owcze, pasteryzowane MLEKO kozie, sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna.
W 100 g produktu:
wartość energetyczna : 1180 kJ/282 kcal
tłuszcz : 24.2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 15.0 g
węglowodany : 0.2 g
w tym cukry : <0.1 g
białko : 16.0 g
sól : 3.0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości