Półmiękki, podpuszczkowy, solankowy grecki ser feta z pasteryzowanego mleka owczego i koziego.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Feta Roussas Dairy z Góry Athos to autentyczny grecki ser produkowany z mieszanki owczego i koziego mleka pochodzącego z malowniczego regionu Góry Athos. Ta 200-gramowa kostka charakteryzuje się kremową teksturą i bogatym, pikantnym smakiem. Idealny do sałatek, przekąsek czy jako dodatek do tradycyjnych dań.
Składniki:
pasteryzowane MLEKO owcze, pasteryzowane MLEKO kozie, sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna.
W 100 g produktu:
wartość energetyczna : 1180 kJ/282 kcal
tłuszcz : 24.2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 15.0 g
węglowodany : 0.2 g
w tym cukry : <0.1 g
białko : 16.0 g
sól : 3.0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości