Ser został stworzony z myślą o osobach cierpiących na nietolerancję laktozy - dwucukru naturalnie występującego w mleku. Wysoka zawartość białka i wapnia. Idealny na kanapki, deskę serów, do tostów i wielu innych celów kulinarnych.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Gouda Bez Laktozy Mlekovita to wyśmienity wybór dla osób z nietolerancją laktozy, poszukujących pełnowartościowych produktów mlecznych. Ten miękki, holenderski ser typu Gouda, wyprodukowany z najwyższej jakości mleka, ma delikatny, lekko słodki smak i charakterystyczną, elastyczną konsystencję.
Składniki:
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.
Wartości odżywcze w 100 g sera:
Wartość energetyczna 1387 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy nasycone 17 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Białko 25 g
Sól 1,6 g
Zobacz:
Wszystkie nowości