Ekologiczny ser twardy Kundel wyprodukowany w serowni na terenie gospodarstwa z mleka siennego (bezkiszonkowego). Krowy w okresie letnim żywione są trawą, a zimą sianem. Ser dojrzewa około 1 roku. W piwnicach serowni utrzymywana jest stała temperatura oraz wilgotność co gwarantuje wyjątkowy smak i najwyższą jakość otrzymanego produktu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Mleko pełne pasteryzowane BIO, kultury bakterii fermentacji mlekowej, koagulant mikrobiologiczny, sól.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 1767 kJ / 426 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 26 g
Sól: 1,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości