Bezglutenowy, bez konserwantów i bez GMO sos sojowy. Zawiera prosty i krótki skład, dzięki temu wiesz, że to produkt wysokiej jakości. Podstawowy składnik japońskich dań, niezbędny dodatek do maczania kawałków sushi.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
Nasiona soi 41%, woda, sól, cukier, ryż
Wartość odżywcza produktu w 100 ml:
Wartość energetyczna: 335 kJ/ 80 kcal
Tłuszcz <1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone <1 g
Węglowodany: 10,3 g w tym cukry: 5,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 15,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości