Trufle określane są mianem produktu luksusowego. Unikatowy aromat i smak trufli są cenione przez profesjonalnych kucharzy na całym świecie. Można używać jako przyprawa oraz składnik takich dań: jak foie gras, dodaje się je do pieczeni, sałatek, zup, a nawet jajecznicy i omletów. Można je także podać jako samodzielną potrawę – zawinięte w plastry boczku i pieczone. Często używa się ich do aromatyzowania oliwy.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Jeżeli wiesz co z nimi zrobić i lubisz trufle to zdecydowanie polecam
WARTOŚCI ODŻYWCZE NA 100 g:
Energia 1286 Kj 312 Kcal
Tłuszcz 11,30 g (w tym 0 g nasycony)
Węglowodany 1,03 g (w tym cukier 1,03 g)
Białko 27,16 g
Błonnik 48, 56 g
sól 0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości