Ekologiczny syrop z agawy z chlorofilem jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Charakteryzuje się delikatnie miętowym posmakiem i dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI:
syrop z agawy 100% (zawiera chlorofil 1% z liści agawy) (certyfikowany składnik
ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G:
Wartość energetyczna 1260 kJ / 297 kcal,
Tłuszcz - 0 g,
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g,
Węglowodany - 71 g,
w tym cukry - 71
g,
Błonnik - 5,7 g,
Białko - 0 g,
Sól - 0,06 g.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości