Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Smak fermentowanych orzechów jest dominujący, ale został złamany idealnie zbalansowaną ilością wytrawnej czarnuszki.
Skład:
Orzechy nerkowca 45%*, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, sól himalajska, czarnuszka, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
bez glutenu, bez konserwantów
Waga netto: 150 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1795 kj / 435 kcal
tłuszcz 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,5 g
węglowodany 4,9 g w tym cukry 0,9 g
błonnik 4 g
białko 8,3 g
sól 0,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości