Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Świetny zamiennik tradycyjnego twarożku ze szczypiorkiem.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajnie, że jest coraz więcej wege opcji, serek pyszny, polecam zawsze wszystkim znajomym
Skład: orzechy nerkowca* 45%, woda źródlana, olej kokosowy, miso (soja)*, płatki drożdżowe, sól himalajska, suszony szczypiorek, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1887 kj / 457 kcal
tłuszcz 42,42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,63 g
węglowodany 7,96 g w tym cukry 0,81 g
błonnik 3,19 g
białko 9,26 g
sól 1,0 g
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C
Zobacz:
Wszystkie nowości