logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Mille Sapori Anchois W Oleju Słonecznikowym 80g Porticello

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Małe, bardzo słone fileciki z sardeli europejskiej - ryby żyjącej w Morzu Śródziemnym, Czarnym i Oceanie Atlantyckim.

Cena:
12,15 PLN szt.
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Ryby i owoce morza Mille Sapori Anchois W Oleju Słonecznikowym 80g Porticello

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Małe, bardzo słone fileciki z sardeli europejskiej - ryby żyjącej w Morzu Śródziemnym, Czarnym i Oceanie Atlantyckim. Aby uzyskać anchois, surowe ryby zasypuje się solą i poddaje dojrzewaniu przez kilka miesięcy. Przez intensywność smaku i słoność, anchois są używane wyłącznie jako dodatek lub przyprawa do potraw; wchodzą też w skład popularnego angielskiego sosu Worcestershire. Anchois wykorzystuje się do wzmacniania smaku farszów mięsnych i rybnych oraz esencjonalnych sosów do mięs. Przyprawia się też nim pizzę i francuską pastę do chleba - tapenadę.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane