Ser DOP pochodzący z Włoch, powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego i dojrzewa przez co najmniej 20-40 dni. Charakteryzuje się słodkawym smakiem z delikatną kwasowością oraz subtelnym owocowym aromatem, przypominającym nuty mleka i jogurtu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Certyfikaty i wyróżnienia: DOP (Denominazione di Origine Protetta)
Kraj pochodzenia | Region: Włochy, Veneto
Skład: mleko krowie pasteryzowane, wybrane fermenty mlekowe, podpuszczka, sól. Bez GMO
Zawiera: mleko, jaja i produkty pochodne.
Wartości odżywcze (na 100g):
Energia: 1527 kJ / 368 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym tłuszcze nasycone: 21 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 24 g
Sól: 1,7 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości