logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych

Caseficio D&D SAS di CECCA LUIG Caciocavallo Aged in the Cave

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Caciocavallo Aged in the Cave to odmiana włoskiego sera dojrzewającego, charakterystycznego dla południa Włoch. Ser ten jest wytwarzany z pełnego mleka krowiego, które jest formowane i wieszane na sznurach w naturalnych jaskiniach do dojrzewania.

Cena:
18,90 PLN / 100g
189,00 PLN / kg
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Caseficio D&D SAS di CECCA LUIG Caciocavallo Aged in the Cave

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Caciocavallo Aged in the Cave to wyjątkowy włoski ser, dojrzewający w naturalnych jaskiniach. Jego smak i tekstura są wyrafinowane dzięki unikalnej metodzie starzenia. Ten półtwardy ser ma kremową konsystencję i intensywny, lekko pikantny smak. Charakteryzuje się bogatym aromatem, który zyskuje podczas długiego procesu dojrzewania.


Na powierzchni sera można dostrzec naturalne, jasnobrązowe zabarwienie. Caciocavallo idealnie komponuje się z czerwonym winem, owocami i orzechami.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane