Majonez uszlachetniony białą truflą, zwaną również truflą Alba. Proste składniki zemulgowane razem doprowadziły do uzyskania kremowej i aksamitnej konsystencji. Majonez nadaje potrawom niepowtarzalnego i delikatnego charakteru. Idealne do mięs i ryb, doskonałe do ziemniaków (smażonych, gotowanych, pieczonych) i warzyw.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Doskonały majonez, wyrafinowany smak i aromat, zupełnie coś nowego
Majonez, jeden z pięciu fundamentalnych sosów w klasycznej kuchni, zyskuje zupełnie nowy wymiar dzięki dodatku białej trufli, znanej również jako trufla Alba. Ten wykwintny składnik przekształca dobrze znany klasyk w wyjątkowe doświadczenie kulinarne.
Skład: Olej słonecznikowy, 12,5% jajko pasteryzowane, woda, Ocet jabłkowy, ocet winny, brązowy cukier, olej z oliwek ekstra natywny, sól, 0,06% liofilizowana biała trufla (Tuber magnatum Pico), 0,35% świeża trufla, sok z cytryny, naturalny aromat, guma ksantanowa*.
* zagęszczacz
Wartość odżywcza na 100 g: zawartość energetyczna 2973 / 710 kj / kcal; tłuszcz 75 g, w tym tłuszcze nasycone 8,8 g; węglowodany 7,3 g, w tym cukier 1,6 g; białko 1,7 g; sól 1,1 g.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Zobacz:
Wszystkie nowości