Sezonowany ser Pecorino Toscano to słodki ser o wspaniałej osobowości, charakteryzujący się intensywnym aromatem i smakiem. Cztery miesiące sezonowania nadają mu zdecydowanego smaku bez pikantności. Pecorino podane w plastrach może być świetnym elementem deski serów. Mogą mu towarzyszyć pełne wina np. Brunello di Montalcino lub Nobile di Montepulciano.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ale super smak, niespotykany, ser ekstra na deskę serów do skosztowania samodzielnie
Salcis Pecorino Toscano DOP Stagionato to włoski ser dojrzewający z pełnego mleka owczego. Pochodzi z regionu Toskania i jest chroniony oznaczeniem pochodzenia DOP, co gwarantuje autentyczność i tradycyjny proces produkcji. Ma charakterystyczną, intensywną i nieco pikantną nutę smakową.
Zobacz:
Wszystkie nowości