Dodaj zwykłe masło lub bulion drobiowy i starty ser Reggiano Parmezan według własnego uznania. Unikaj przegrzania, aby nie stracić aromatu trufli. Do pierwszych dań z makaronem użyj przyprawy: makaron i ryż; wędliny, ryby, warzywa gotowane, jajka, crostini na ciepło, pizza i farsze do mięs i dań z makaronu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajna pasta, póki co sprawdzaliśmy do makaronów, super truflowy aromat
SKŁADNIKI: Pieczarki grzybowe 58%, olej słonecznikowy, trufle letnie (Tuber aestivum Vitt.) 5%, oliwki czarne, sól, aromat, rośliny aromatyczne, stabilizator: glukonian żelazawy.
Opkowanie 80g.
Zobacz:
Wszystkie nowości