Fenomenalna przekąska w prostej formie, paluszki chlebowe z dodatkiem płatków soli morskiej, sprawdzą się doskonale do samodzielnej konsumpcji jak i w towarzystwie sosów, dipów czy sals.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Grissini Rustich to małe pieczone paluszki chlebowe, pochodzące z Turynu, niezwykle popularne w kuchni włoskiej. Wytwarzane w sposób rzemieślniczy i wyłącznie z najlepszych naturalnych składników, dostępne są w opakowaniu 200g.
Paluszki są wytwarzany ręcznie z mąki pszennej typu 55, wody, smalcu, soli morskiej, soli, oliwy z oliwek, drożdży i ekstraktu słodowego. Stanowią doskonałą przekąskę, o śródziemnomorskim charakterze.
Zobacz:
Wszystkie nowości