Klasyczny jasny krem z białej czekolady i z orzechów laskowych 60% z Piemontu, z oznaczeniem jakości IGP. Wyjątkowa, delikatna kompozycja łącząca najwyższej jakości składniki. Wyprodukowano we Włoszech.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ten uniwersalny krem jest w pełni pozbawiony tłuszczów obcych, co czyni go prawdziwą przyjemnością dla podniebienia i doskonałym wyborem dla miłośników orzechowych przysmaków.
Produkt pozyskiwany jest z orzechów laskowych (Corylus Avellana) odmiany Tonda Gentile Trilobata, uprawianych głównie w prowincjach Cuneo, Asti i Alessandria, na obszarze obejmującym wzgórza Langhe, Roero i Monferrato.
Chronione Oznaczenie Geograficzne (IGP) gwarantuje użytkownikom i konsumentom najwyższą jakość oraz autentyczność tego wyrobu.
Kraj pochodzenia: Włochy
Opakowanie: słoik, 212 g
Skład: 60% orzechów laskowych z Piemontu, brązowy cukier, odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna słonecznikowa.
Produkt bezglutenowy. Może zawierać śladowe ilości: mleka i produktów pochodnych (zawierających białka mleka).
Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna 2256 kJ/ 539 kcal
Tłuszcz 35,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,6 g
Węglowodany 41,8 g
w tym cukry 40,7 g
Białko 12,6 g
Sól 88,9 g
Zobacz:
Wszystkie nowości