Dzięki swoim właściwościom organoleptycznym ta oliwa truflowa jest uważana za najlepszą na rynku. Oliwą można wzbogacić swoje gorące lub zimne dania smakiem i aromatem białej trufli. Jest pyszna w sałatkach, makaronach, risotto, carpaccio, filetach wołowych, serach i jajkach.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Polecam kupić od razu kilka sztuk, bo jak się w niej rozsmakowałam to dodaję niemal do wszystkiego
Składniki:
Oliwa z oliwek extra virgin 99%, odwodniona biała trufla (Tuber magnatum Pico) 0,1% (tak samo jak 0,5% świeżej trufli), aromat.
Wartości odżywcze na 100 ml:
Energia 3367 kJ 819 kcal
Tłuszcz 91g
z czego nasycone 14g
Węglowodan 0g
w tym cukry 0g
Białko 0g
Sól 0g
Zobacz:
Wszystkie nowości