Malleolus z winnicy Emilio Moro to doskonałe wino do wieprzowiny, dziczyzny oraz antrykotu wołowego. 100% szczepu tempranillo, z regionu Ribera del Duero. But.0,75l Alk. 14%
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Emilio Moro Malleolus to wino pochodzące z Hiszpanii, z regionu Ribera del Duero. Wino to jest jednym z najbardziej prestiżowych i szacownych produktów w winiarskim świecie. Zostało wyprodukowane z autentycznych winogron Tempranillo (Tinta del Pais), które zostały starannie wybrane i zbierane ręcznie. Wino zostało starannie dojrzewane w beczkach z dębu francuskiego przez 18 miesięcy, co nadało mu niezapomniany aromat i smak.
Emilio Moro Malleolus to wino o ciemno-rubinowym kolorze i bogatym, pełnym smaku, który jest doskonałym połączeniem nut dębowych, śliwkowych i świeżych jagód. Wino to jest również wyjątkowo eleganckie i złożone, z długim i zachwycającym finiszem.
Jeśli jesteś znawcą wina i szukasz wyjątkowego, luksusowego produktu, Emilio Moro Malleolus jest właśnie dla Ciebie. Ta wyjątkowa butelka to gwarancja niezapomnianych wrażeń smakowych i zmysłowych.
Zobacz:
Wszystkie nowości