Ser miękki BIO w solance z pasteryzowanego mleka owczego i koziego z dodatkiem oliwy z oliwek i oregano. Dojrzewający minimum 2 miesiące. Jedyna feta pochodząca z wyspy greckiej, w której słone morze i szczególne warunki klimatyczne wyspy nadają wyrazistego smaku i bogatego aromatu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Mystakelli Feta Bio z Oliwą i Oregano to grecki ser, którego tradycyjny smak wzbogacono dodatkiem ziołowego oregano i wysokojakościowej oliwy.
Jest to ekologiczny produkt o gramaturze 150g, pakowany w wygodne opakowanie zachowujące świeżość i aromat. Ser charakteryzuje się kremową konsystencją i delikatnie pikantnym smakiem. Idealny jako dodatek do sałatek, przekąsek czy w kuchni śródziemnomorskiej.
Zobacz:
Wszystkie nowości