Wyśmienite, cienkie kiełbaski śniadaniowe. Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, surowa, osłonka - jelito baranie.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, glukoza, przeciwutleniacz - askorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu. Do wyprodukowania 100 g gotowego wyrobu wykorzystano 110 g mięsa.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1145kJ/ 275kcal;
Tłuszcz 23 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g;
Węglowodany 1,3 g, w tym cukry <0,5 g;
Białko 16 g;
Sól 1,8 g.
Przechowywać w temperaturze 2-6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Zobacz:
Wszystkie nowości