Polędwica wieprzowa wędzona dymem olchowym. Polędwica wieprzowa wędzona dymem olchowym to produkt o wyjątkowym smaku i aromacie, uzyskanym dzięki połączeniu wysokiej jakości wieprzowiny i naturalnych przypraw. Może służyć jako znakomita przekąska lub jako element bardziej złożonych dań obiadowych.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Delikatna i aromatyczna, miękka i soczysta, charakteryzuje się naturalnym smakiem i zapachem, bez dodatku sztucznych substancji i konserwantów. Zawiera cenne białko oraz wartościowe składniki odżywcze.
Idealnie nadaje się na kanapki, do sałatek, zapiekanek lub jako samodzielna przekąska.
Skład: wieprzowina, woda, peklo sól/sól spożywcza min 97,50) majeranek, ziele angielskie, pieprz ziołowy, GORCZYCA, liść laurowy, papryka chili, pieprz czarny, pieprz czarny, czosnek suszony.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 812 kJ/195 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g
Węglowodany 0,41 g
w tym cukry 0,01 g
Błonnik 0,13 g
Białko 19 g
Sól 0,16 g
Zobacz:
Wszystkie nowości