Oryginalne włoskie, tradycyjne salami z centralnych Włoch, z charakterystycznym drobnym stopniem zmielenia. Produkt powstaje z kawałków surowego mięsa i słoniny wieprzowej, podlega procesowi mielenia, przyprawiania i dojrzewania. Nieodzowny składnik deski wędlin.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Najbardziej wyjątkową cechą salami Milano jest jego subtelny, lekko słodkawy smak. Idealnie sprawdzi się zarówno jako dodatek do deski serów i wędlin, jak i składnik prostej kanapki.
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 100 g
Skład: mięso wieprzowe, sól, glukoza, aromaty, przyprawy korzenne, substancje konserwujące.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1518 kJ / 366 kcal, Tłuszcze: 30 g, z czego nasycone 11 g, węglowodany <0,5 g, z czego cukry < 0,5 g, Białko 24 g, Sól 4,3 g
Zobacz:
Wszystkie nowości