logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Gianduia Chocoviar Egg in Metal Tin czekoladowe jajko z prażonymi orzechami 390 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Venchi Egg Chocoviar Gianduia to wielkanocne arcydzieło dla prawdziwych miłośników czekolady, które harmonijnie łączy delikatność kremowej gianduji z chrupiącymi ziarnami kakao i kawałkami orzechów laskowych. To ekskluzywne jajko o wadze 390 g zostało zaprojektowane, by zachwycać zarówno podniebienie, jak i zmysły, oferując unikalne doświadczenie czerpiące z bogatej tradycji włoskiego cukiernictwa.

Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Czekolady Venchi Venchi Gianduia Chocoviar Egg in Metal Tin czekoladowe jajko z prażonymi orzechami 390 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Venchi, marka z ponad 140-letnią tradycją, od 1878 roku nieustannie podnosi poprzeczkę w świecie czekolady.

Doskonałość tego wielkanocnego jajka tkwi w jego recepturze – połączenie najwyższej jakości południowoamerykańskiego kakao i tłoczonych orzechów laskowych „Piedmont IGP” (35%) w bogatej gianduji, skąpanej w warstwie chrupiących kawałków orzechów. Dodatkowego charakteru nadają pieczone ziarna kakaowca i subtelna słodycz nierafinowanego cukru trzcinowego. Perfekcyjnie komponuje się z mocnym espresso lub deserowym winem passito, podkreślając głębię aromatów oraz słodkich nut.

Z okazji Wielkanocy 2025 roku Venchi zaprasza wszystkich smakoszy czekolady do odkrycia tego wyjątkowego produktu – zaproszenia do świata, w którym natura i tradycja spotykają się w doskonałej harmonii. Egg Chocoviar Gianduia 390 g to coś więcej niż tylko świąteczny przysmak. To prawdziwe dzieło sztuki czekoladowej.

Skład: czekolada orzechowa „gianduja” (masa kakaowa: min. 45%, pasta z orzechów laskowych: 22,5%) z prażonymi ziarnami kakaowca, pokryta ziarnami orzechów laskowych. Składniki bezglutenowe: masa kakaowa, posiekane orzechy laskowe z piemontu 23,1%, cukier, pasta z orzechów laskowych z piemontu 16,6%, masło kakaowe, prażone ziarna kakaowca 3,1%, emulgator: lecytyna sojowa. 

Może zawierać śladowe ilości innych orzechów i mleka.


Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 2614 kJ / 631 kcal
Tłuszcz: 51,6 g
  z których kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 27,8 g
  z których cukry: 24 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,07 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane