Grubo mielone/siekane orzechy laskowe, które są lekko prażone i posiadają certyfikat IGP. Stanowią doskonały dodatek do ciast, wybranych potraw z ryb i mięs, a także jako posypka do śniadaniowego musli. Wyprodukowano we Włoszech.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Orzechy laskowe z Piemontu to produkt z renomowanym oznaczeniem geograficznym. Ziarna orzechów laskowych z certyfikatem IGP z regionu Piemont są starannie prażone, drobno mielone/siekane i pakowane próżniowo.
Stanowią idealny komponent do różnorodnych wypieków na bazie orzechów laskowych, takich jak ciasta i sycące ciasteczka.
Kraj pochodzenia: Włochy
Opakowanie: 200 g
Skład: orzechy laskowe z Piemontu z chronionym oznaczeniem geograficznym (IGP)
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 2740 kJ/ 655 kcal
Tłuszcz 64,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1 g
Węglowodany 6,1 g
w tym cukry 4,1 g
Białko 13,8 g
Sól 27,5 g
Zobacz:
Wszystkie nowości