Historia pasztetów Luciena Georgelina zaczęła się 40 lat temu, kiedy to sam Lucien Georgelin przygotowywał swoje pasztety zimą, po przygotowaniu dżemów latem. Grillons wieprzowy jest przyrządzany w staromodny sposób z kaczym tłuszczem i z gwarantowanym 100% francuskim mięsem, wyselekcjonowanymi składnikami i wysoką jakością. Przygotowywany bez dodatków, co wyjaśnia widoczny tłuszcz na wierzchu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Składniki: mięso wieprzowe*, smalec rafinowany, tłuszcz z kaczki, cebula, czosnek, sól, pieprz, tymianek, liść laurowy.
Pochodzenie: Francja.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Wartości odżywcze dla porcji 100gr:
Energia
1986 kJ (480 kcal)
Tłuszcze
44,4 g
Z czego nasycone
15g
Węglowodany
0,7 g
Z czego cukry
<0,2 g
Białka
19,5 g
Sól
1,51 g
Zobacz:
Wszystkie nowości