Hiszpańska wędlina z wieprza z wolnego wybiegu. Szynka jest suszona zgodnie z tradycyjnymi metodami rzemieślniczymi Jamones Blazquez, z 36 miesięcznym okresem dojrzewania. Po upływie tego okresu dojrzewania, produkt jest ręcznie krojony i pakowany próżniowo, aby w bardziej bezpośredni i prostszy sposób dotrzeć do konsumenta.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI:
Łopatka wieprzowa iberyjska 50% rasy iberyjskiej, sól.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (W 100G):
Wartość energetyczna: 356 Kcal / 1480 KJ
Białka (g): 32,2
Węglowodany (g): <0,5
– W tym cukry: (g): <0,5
Tłuszcz (g): 25,2
– w tym nasycony (g): 8,0
Sól (g): 4,5
Zobacz:
Wszystkie nowości