Bardzo pikantna, wyjątkowo smaczna, pożywna i niepasteryzowana, żywa kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej. Tradycyjny produkt kuchni koreańskiej, element tamtejszej kultury i domowych tradycji. Kimchi stanowi bardzo bogate źródło bakterii kwasu mlekowego, typu lactobacillus, błonnika, witamin (A, B1, B2, C) oraz wapnia i żelaza.
Skład:
Kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso (soja*, ryż*, sól,woda, o.aryzea), sos sojowy (soja*, woda,sól), sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość odżywcza (kJ) 72
Wartość odżywcza (kcal) 17
Tłuszcz 0,2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1
Węglowodany 0,7
w tym cukry 0,7
Białko 1,3
Błonnik 0
Sól 0,8
Zobacz:
Wszystkie nowości