logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Kewpie Mayonnaise – majonez japoński premium 500 ml

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Kremowy, gładki i wyraziście umami – to majonez, który podkręca smak potraw od pierwszej łyżeczki. Oparty na żółtkach i wyselekcjonowanym oleju rzepakowym, oferuje charakterystyczną głębię, której szukają kucharze i foodies. Unikalna mieszanka octów wydobywa pełnię aromatów, zachowując idealną równowagę. Podwójna końcówka butelki pozwala dekorować lub dozować szerokim strumieniem. Produkt bez glutenu. Wybrany przez Ambasadora Smaku Kultura Smaku – wyszukane, dostępne dla każdego. Spróbuj i zamów już teraz, aby odmienić codzienne dania.

Produkty bezglutenowe Kewpie Mayonnaise – majonez japoński premium 500 ml

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Kremowy i wyrazisty w smaku, majonez Kewpie powstał z dbałością o detale i surowce – to esencja kuchni, która czyni wyszukane codziennie dostępnym. bez glutenu

Specyfikacja

Składniki: olej rzepakowy (73%), żółtko jaja (14%), ocet spirytusowy, woda, sól, cukier, wzmacniacz smaku: E621, ocet jabłkowy, proszek musztardowy, ocet z czerwonego wina, aromaty (musztarda), przeciwutleniacz: E385.


Alergeny: jaja, musztarda.


Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia: 2983 kJ / 725 kcal
Tłuszcz: 79 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 1,5 g
- w tym cukry: 1,5 g
Białko: 2,2 g
Sól: 1,9 g

Historia i filozofia: Kultura Smaku wybiera

Qltura Quality: wybieramy majonez Kewpie za ponadstuletnią konsekwencję w recepturze opartej na żółtkach i starannie dobranych octach. To produkt, który ułatwia pracę w kuchni i zapewnia powtarzalny, głęboki smak.

Sekrety smaku

Żółtka, olej rzepakowy i wielowarstwowa mieszanka octów tworzą charakterystyczne umami – idealne do kanapek, sushi i ciepłych sosów.

  • Ramen, onigiri, sushi burrito – jako wykończenie
  • Burgery i kanapki – kremowa baza zamiast klasycznego majonezu
  • Sałatki: ziemniaczana, coleslaw, makaronowa
  • Sosy: chili-mayo, wasabi-mayo, sriracha-mayo
  • Panierki i frytury – dip do frytek, kurczaka, kalafiora

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane