Masło alpejskie wyróżnia się doskonałym śmietankowym smakiem oraz intensywnym, naturalnym aromatem mleka. Zawiera aż 82% tłuszczu, co czyni je wyjątkowo kremowym i bogatym w smaku. Posiada wyjątkowo krótki i naturalny skład - złożony tylko z dwóch składników,.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Sekret tego masła tkwi w tradycyjnych metodach produkcji, które pozwalają zachować autentyczny charakter masła. Już przy pierwszym otwarciu opakowania unosi się jego naturalny, mleczny zapach, obiecując pełnię smaku w każdej gramie.
Idealnie sprawdza się nie tylko jako dodatek do kanapek, ale także podczas smażenia czy pieczenia, gwarantując potrawom głęboki, wyrazisty smak.
Waga: 250 g
Skład: śmietanka (z mleka), bakterie bakterie kwasu mlekowego.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 3070 kJ / 747 kcal, Tłuszcz: 82 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 54 g, Węglowodany: 0,8 g, w tym cukry: 0,8 g, Białko: 0,6 g, Sól: <0,01 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości