logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Salcis Monna Lisa Trebbione A Latte Crudi

Podziel się opinią

Przetwarzanie „surowego mleka” polega na obróbce mleka bez podgrzewania i pasteryzacji, a zatem bez zmiany właściwości mleka owczego. Mleko do tego konkretnego przetwórstwa dobierane jest zgodnie z parametrami mikrobiologicznymi dotyczącymi higieny i walorów zdrowotnych. Produkcja sera z mleka surowego jest limitowana, ponieważ nie wszystkie zwierzęta są w stanie dostarczyć mleko o pożądanych cechach i nie przez cały okres laktacji. Smak tego sera Pecorino zmienia się w ciągu roku w zależności od pastwisk i sposobu odżywiania owiec.

Cena:
16,50 PLN / 100g
165,00 PLN / kg
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Salcis Monna Lisa Trebbione A Latte Crudi

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane