Pasta do legendarnej japońskiej zupy shiro miso jasna biała firmy Shinjyo Miso. Otrzymywana z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów, a także szczepy bakterii, które zwiększają odporność. Jest istotną częścią kuchni japońskiej, stosowana głownie do przygotowywania zupy miso oraz jako dodatek sosów i marynat.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Doskonałe jak ktoś lubi kuchnię Azjatycką
Składniki:
Ryż 41%, woda, soja 20%, sól, syrop glukozowo-fruktozowy, alkohol, barwnik: ryboflawina.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 954kJ/226kcal
Tłuszcz 3,7g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g,
Węglowodany 39g,
w tym cukry 22g,
Białko 8,2g,
Sól 6g.
Zobacz:
Wszystkie nowości