logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Shinjyo Miso Pasta Do Japońskiej Zupy Shiro Miso Jasna 300g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Pasta do legendarnej japońskiej zupy shiro miso jasna biała firmy Shinjyo Miso. Otrzymywana z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów, a także szczepy bakterii, które zwiększają odporność. Jest istotną częścią kuchni japońskiej, stosowana głownie do przygotowywania zupy miso oraz jako dodatek sosów i marynat.

Sosy i pasty Shinjyo Miso Pasta Do Japońskiej Zupy Shiro Miso Jasna 300g

Rekomendacje dla Ciebie

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Składniki:

Ryż 41%, woda, soja 20%, sól, syrop glukozowo-fruktozowy, alkohol, barwnik: ryboflawina.

Wartości odżywcze w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 954kJ/226kcal

Tłuszcz 3,7g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g,

Węglowodany 39g,

w tym cukry 22g,

Białko 8,2g,

Sól 6g.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z kulturasmaku.pl bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą zamieszczane na Twoim urządzeniu.