Colomba ze świeżymi kandyzowanymi kawałkami pomarańczy, polana polewą i sycylijskimi migdałami. Wyprodukowano na Sycylii we Włoszech
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Limitowana edycja Dolce & Gabbana mandorle di Sicilia colomba to wspaniałe włoskie ciasto wielkanocne, które można podarować znajomym lub samemu sobie.
Ta colomba jest wzbogacona kandyzowaną skórką pomarańczową, pomarańczowym purée i aromatycznym, dojrzewającym winem Marsala, a następnie posypana sycylijskimi migdałami i chrupiącymi kryształkami cukru. Ciasto na zakwasie upieczone w kształcie gołębicy stanowi piękną dekorację wielkanocną.
Każde ciasto na zakwasie jest prezentowane w oszałamiającej niebiesko-białej puszce, zaprojektowanej przez sycylijskich artystów i inspirowanej tradycyjną ceramiką z majoliki na wyspie.
Domenico Dolce pochodzi z Polizzi Generosa w Palermo na Sycylii, więc projektant skorzystał z okazji, aby uczcić swój kraj ojczysty projektami dla Fiasconaro.
Zobacz:
Wszystkie nowości