logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Fiorucci Spianata Pikantna Italia Ibis

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Spianata Piccante to dojrzewające salami z mięsa wieprzowego będące mieszaniną drobnoziarnistą mięsa z dodatkiem boczku, soli, pieprzu i papryki. Oryginalne pochodzi z Kalabrii. Pikantność i kolor pomarańczowy uzyskuje przez dodanie papryczki peperoncino. Charakterystyczny kształt uzyskuje się poprzez prasowanie wędliny. Idealne na surowo, doskonale wygląda na desce wędlin, ale można ją także wykorzystać jako dodatek do pizzy Salame Spianata jest produkowana wyłącznie z mięsa świń urodzonych i hodowanych we Włoszech. Do jej produkcji używany jest głównie kark świni i inne szlachetne części, które są drobno posiekane, a tłuszcz stanowi średniej wielkości ziarna.

Cena:
10,10 PLN / 100g
101,00 PLN / kg

Mięso Fiorucci Spianata Pikantna Italia Ibis

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z kulturasmaku.pl bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą zamieszczane na Twoim urządzeniu.