Ser Diabolo to ostrzejsza propozycja. Jeśli jesteś miłośnikiem pysznych serów dojrzewających o głębokim smaku, na Twojej desce serów nie może zabraknąć sera Diabolo - półtwardego sera wytwarzanego z niepasteryzowanego mleka krowiego. Ten ser produkowany jest ręcznie. Do momentu aż uzyska delikatny miąższ i wyrazisty smak jest regularnie przemywany i odwracany podczas całego procesu dojrzewania.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Dla fanów ostrzejszych serów pozycja obowiązkowa na deskę
Kupiłem ser Diabolo oraz Weinkase. Nie mam zastrzeżeń do produktów. Generalnie warte swojej ceny. Gwiazdkę odejmuję za koszt transportu DPD oraz za foliowanie serów. 35 zł za przesyłkę w zwykłym kartoniku (nie jakimś chłodniczym) to gruba przesada skoro DPD wycenia swoje przesyłki na 18 zł. Do tego 5 zł za foliowanie to też jakieś nieporozumienie. Takie zarabianie na przesyłce i pakowaniu zawsze będzie budziło moją niechęć. Mam nadzieję, że sklep w przyszłości zweryfikuje swoje podejście do tych dwóch tematów.
Le Superbe Ser Diabolo Le Superbe to wyjątkowy ser o intensywnym smaku i aromacie, produkowany przez renomowaną francuską markę Le Superbe.
Ser Diabolo to połączenie wyrazistego sera krowiego z dodatkiem pikantnej papryki chili, które nadaje mu charakterystycznego ognistego smaku. Doskonale komponuje się z różnorodnymi daniami, dodając im wyjątkowej ostrości i głębi smaku.
Zobacz:
Wszystkie nowości