Wśród miłośników niepowtarzalnych, aromatycznych szwajcarskich serów szczególnym zainteresowaniem cieszy się Gruyere. To niezwykle ceniony produkt wytwarzany z niepasteryzowanego mleka krowiego, który zachwyca podniebienie charakterystycznym, złożonym, lekko orzechowym smakiem.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Polecam. Świetnie się topi
Gruyere jest długo dojrzewającym półtwardym serem szwajcarskim, a jego aromat zmienia się zależnie od długości dojrzewania. Pochodzi on z miejscowości o tej samej nazwie i znakomicie nadaje się do przygotowywania fondue albo zapiekania — zastosowania sera Gruyere są jednak znacznie szersze.
Le Superbe Gruyère to wyjątkowy szwajcarski ser, który charakteryzuje się niezwykłym, bogatym smakiem i delikatną teksturą. Jest produkowany z mleka krów z północnych regionów Szwajcarii i jest niezwykle aromatyczny, co czyni go idealnym dodatkiem do wielu potraw.
Zobacz:
Wszystkie nowości