logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Germain Ser Kozi Cabécou du Périgord 35g (1szt.)

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Germain Cabécou du Périgord Ser kozi, to wyjątkowy francuski ser pochodzący z regionu Périgord, znanego z produkcji wykwintnych specjałów. Wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego, charakteryzuje się delikatnym, kremowym wnętrzem oraz subtelnym, lekko orzechowym smakiem, który nabiera głębi wraz z dojrzewaniem. Ser pleśniowy miękki, dojrzewający.

Cena:
6,21 PLN szt.
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Germain Ser Kozi Cabécou du Périgord 35g (1szt.)

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Skład: mleko kozie pasteryzowane (Pochodzenie Francja), kultury bakterii, sól. Zawartość tłuszczu 22 % w masie całkowitej, 45 % w s.m.


Produkt sprzedawany pojedynczo, na sztuki.


Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1158 kJ / 275 kcal; Tłuszcz: 22g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16g; Węglowodany: 3,2g, w tym cukry: 1,7g; Białko: 18g; Sól: 1,6g.


Przechowywanie: Przechowywać w temp.: od +0°C do +7°C.


Przygotowanie i stosowanie: Na deskę serów lub podgrzany w naleśnikach, na grzanki, na kanapki, do sałaty. Ten mały kozi serek może być podawany na zimno i na ciepło. Skorzystaj z niekończących się możliwości konsumpcji serka. Specjalnie smakuje ze słodkimi dodatkami, jak na przykład figi czy gruszki. Najlepszy z czerwonym winem wytrawnym.


Dane producenta i pochodzenie: Fromagerie Germain, 52190 Le Montsaugeonnais, France.



Nowości

×
×
Ostatnio oglądane