Germain Cabécou du Périgord Ser kozi, to wyjątkowy francuski ser pochodzący z regionu Périgord, znanego z produkcji wykwintnych specjałów. Wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego, charakteryzuje się delikatnym, kremowym wnętrzem oraz subtelnym, lekko orzechowym smakiem, który nabiera głębi wraz z dojrzewaniem. Ser pleśniowy miękki, dojrzewający.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: mleko kozie pasteryzowane (Pochodzenie Francja), kultury bakterii, sól. Zawartość tłuszczu 22 % w masie całkowitej, 45 % w s.m.
Produkt sprzedawany pojedynczo, na sztuki.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1158 kJ / 275 kcal; Tłuszcz: 22g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16g; Węglowodany: 3,2g, w tym cukry: 1,7g; Białko: 18g; Sól: 1,6g.
Przechowywanie: Przechowywać w temp.: od +0°C do +7°C.
Przygotowanie i stosowanie: Na deskę serów lub podgrzany w naleśnikach, na grzanki, na kanapki, do sałaty. Ten mały kozi serek może być podawany na zimno i na ciepło. Skorzystaj z niekończących się możliwości konsumpcji serka. Specjalnie smakuje ze słodkimi dodatkami, jak na przykład figi czy gruszki. Najlepszy z czerwonym winem wytrawnym.
Dane producenta i pochodzenie: Fromagerie Germain, 52190 Le Montsaugeonnais, France.
Zobacz:
Wszystkie nowości