Trudno wyobrazić sobie bardziej doskonałe połączenie niż ser i czerwone wino. Kontrastujące ze sobą smaki perfekcyjnie się uzupełniają, tworząc na kubkach smakowych prawdziwą symfonię. Ser Landle Weinkase — produkowany z najlepszego, alpejskiego mleka — powstał właśnie z myślą o miłośnikach tego niezwykłego mariażu, bowiem w trakcie 4-miesięcznego okresu dojrzewania ser pekluje się czerwonym winem. Aby osiągnąć zamierzony efekt, powtarza się tę czynność minimum dwukrotnie w każdym tygodniu. Warto wiedzieć jednak, że dodanie tak nietypowego składnika wpływa nie tylko na walory smakowe, ale również estetyczne.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Wino z serem już próbowałem, ale nie w takiej wersji - świetny
Kupiłem ser Diabolo oraz Weinkase. Nie mam zastrzeżeń do produktów. Generalnie warte swojej ceny. Gwiazdkę odejmuję za koszt transportu DPD oraz za foliowanie serów. 35 zł za przesyłkę w zwykłym kartoniku (nie jakimś chłodniczym) to gruba przesada skoro DPD wycenia swoje przesyłki na 18 zł. Do tego 5 zł za foliowanie to też jakieś nieporozumienie. Takie zarabianie na przesyłce i pakowaniu zawsze będzie budziło moją niechęć. Mam nadzieję, że sklep w przyszłości zweryfikuje swoje podejście do tych dwóch tematów.
Zobacz:
Wszystkie nowości