Ser wyprodukowany z mleka biodynamicznego od krów z własnego stada dzięki czemu zawdzięcza swój unikalny smak. Ser dojrzewał w piwnicach dojrzewających serowni gwarantujących stałą temperaturę oraz wilgotność.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
Mleko pełne pasteryzowane BIO, kultury bakterii fermentacji mlekowej, koagulant mikrobiologiczny, sól.
Wartości energetyczne w 100g:
Wartość energetyczna: 1431 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 27,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,70 g
Węglowodany: 0,00 g
w tym cukry: 0,00 g
Białko: 23,5 g
Sól: 2,0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości