Kremowa i wszechstronna konsystencja sprawia, że pesto doskonale nadaje się zarówno do dań na ciepło, jak i na zimno. Wypróbuj je na jajkach, makaronach, risotto czy polędwicy mięsnej, aby nadać potrawom wyrafinowanego smaku.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
TartufLanghe Truffle Pesto Spread to klasyczny przysmak z Piemontu, wzbogacony włoską letnią truflą (Tuber aestivum Vitt). Po otwarciu przechowuj w lodówce w temperaturze +4°C i spożyj w ciągu 3 dni.
Skład: Olej z nasion słonecznika, bazylia 27%, orzechy nerkowca, serwatka w proszku, sól, Parmigiano Reggiano DOP (mleko, sól, podpuszczka), syrop glukozowy, białko mleka, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 2%, skrobia modyfikowana, oliwa z oliwek extra vergine, orzeszki piniowe, naturalne aromaty, regulator kwasowości: kwas mlekowy, koncentrat krokosza barwierskiego, spirulina. Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, jaja i ryby.
Zobacz:
Wszystkie nowości