Starannie pokrojone, w doskonałej marynacie różne rodzaje grzybów. Sprawdzają się jako świetny dodatek do dań mięsnych - głównie wołowiny oraz wieprzowiny, przez Włochów chętnie dodawane do pizzy oraz potraw makaronowych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁAD:
grzyby w różnych proporcjach 65%: lentinus edodes, pleurotus ostreatus, volvariella volvacea, pholiota nameko mutabilis, stropharia rugosoannulata; olej roślinny, prawdziwki ( boletus edulis i podobne odmiany) 7%, ocet winny, sól, czosnek, natka pietruszki, aromaty, antyoksydanty: kwas askorbinowy; korektor kwasowości: kwas cytrynowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 189 kJ / 46 kcal
Tłuszcz - 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,33 g
Węglowodany - 2,0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 1,9 g
Sól - 1,0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości