Starannie pokrojone, w doskonałej marynacie różne rodzaje grzybów. Sprawdzają się jako świetny dodatek do dań mięsnych - głównie wołowiny oraz wieprzowiny, przez Włochów chętnie dodawane do pizzy oraz potraw makaronowych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁAD:
grzyby w różnych proporcjach 65%: lentinus edodes, pleurotus ostreatus, volvariella volvacea, pholiota nameko mutabilis, stropharia rugosoannulata; olej roślinny, prawdziwki ( boletus edulis i podobne odmiany) 7%, ocet winny, sól, czosnek, natka pietruszki, aromaty, antyoksydanty: kwas askorbinowy; korektor kwasowości: kwas cytrynowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 189 kJ / 46 kcal
Tłuszcz - 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,33 g
Węglowodany - 2,0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 1,9 g
Sól - 1,0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości