Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Smak umami fermentowanych orzechów jest idealnie zbalansowaną ilością słodkawo - aromatycznego czerwonego pieprzu. Najsłodszy smak od Wege Sióstr.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Orzechy nerkowca 45%*, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, sól himalajska, pieprz czerwony, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
bez glutenu, bez konserwantów
Waga netto: 150 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1791 kj / 434 kcal
tłuszcz 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,1 g
węglowodany 5,8 g w tym cukry <0,5 g
błonnik 3,6 g
białko 8,3 g
sól 0,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości