Brontedolci Krem z pistacji di bronte, to wyjątkowy deser pochodzący z Sycylii. Głównym składnikiem jest pistacja di bronte, znana jako "zielone złoto Sycylii", której jakość jest nieporównywalna z żadną inną na świecie. Charakteryzuje się unikalnym słodkim smakiem i intensywnym aromatem. Produkt składa się z minimum 40% pistacji P.D.O. z Bronte, które są uważane za najlepsze na świecie oraz białej czekolady. Produkt nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ta kremowa pasta jest idealna do smarowania na pieczywo, na deser, czy jako dodatek do ciast i ciasteczek. Zapakowana w eleganckie opakowanie o pojemności 190g.
Składniki: pistacje 40%, cukier, mleko w proszku, oleje roślinne, biała czekolada, lecytyna słonecznikowa, wanilia, barwniki.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Energia 2424 kJ / 584 kcal
Tłuszcze: 43,7 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 31,1 g
- w tym cukry: 30,7 g
Białko: 13,7 g
Błonnik: 5,7 g
Sól: 0,102 g
Zobacz:
Wszystkie nowości