logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Gillot Camembert La Vache Bottée BIO organiczny francuski ser krowi camembert 250 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Camembert La Vache Bottée jest przygotowywany z surowego, niepasteryzowanego mleka krowiego, posiadający certyfikat ekologiczny. Ser produkowany jest we Francji, gdzie dojrzewa w specjalistycznych piwnicach, co nadaje mu wyjątkowy, pełny smak. Swoją nazwę zawdzięcza miejscowości Camembert, gdzie został stworzony. Jego delikatna biała pleśń czyni go idealnym dodatkiem do różnych napojów, a także doskonale sprawdza się w wersji na ciepło — szczególnie gdy podawany jest z odrobiną miodu. Należy jednak pamiętać, że ze względu na wykorzystanie surowego mleka ser nie jest rekomendowany dla kobiet w ciąży.

Sery Gillot Camembert La Vache Bottée BIO organiczny francuski ser krowi camembert 250 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Cechy:  
- Wytwarzany z surowego mleka krowiego  
- Posiada certyfikat ekologiczny (BIO)  
- Wyprodukowano we Francji  

Zastosowanie:  
Idealnie sprawdza się zarówno do zimnych przekąsek i kanapek, jak i jako składnik dań na ciepło, takich jak tosty, quiche, tarty czy zapiekanki.  


Kraj pochodzenia: Francja


Składniki: surowe mleko krowie*, sól, podpuszczka (zwierzęca), fermentacja (w tym MLEKO). *= Organiczne.


Wartości odżywcze na 100 g:

Energia 280 kcal (1163 kJ)

Tłuszcz: 22 g

- w tym tłuszcz nasycony 17 g

Węglowodany 0,5 g

- w tym cukry 0,5 g

Białko 20 g

Sól 1,5 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane