To wyrafinowane confit będzie idealnym towarzyszem podczas świątecznych chwil i doskonale podkreśli kaczkę lub półgotowane gęsie foie gras. Dodany do sosów, nadaje im bardzo przyjemną, słodko-kwaśną nutę.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Lucien Georgelin Confit z Cebuli z Truflą to prawdziwa uczta dla podniebienia, która wspaniale łączy w sobie intensywny smak karmelizowanej cebuli z wyrafinowanymi nutami trufla. Ta delikatna konfitura zachwyca swoim bogatym aromatem i gęstą konsystencją, nadając każdemu daniu niezapomnianego charakteru.
Skład: Cebula 65%, cukier, czerwony ocet winny, karmel (cukier, woda), Białe wino, ocet alkoholowy, łamana trufla (Tuber aestivum) 1%, Sól, środek żelujący: pektyny, aromat trufli, pieprz.
Zobacz:
Wszystkie nowości