logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Leonardi Condimento Balsamico al Tartufo ocet balsamiczny z białą truflą 100 ml

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Balsamiczny ocet jest ceniony za swój niepowtarzalny smak. Wystarczy kilka jego kropel, by nadać potrawom wyrafinowany aromat trufli. To doskonały wybór do wzbogacania dań o niezrównany aromat i elegancję.

Oleje, Oliwy, Octy, Przyprawy, Zioła Leonardi Condimento Balsamico al Tartufo ocet balsamiczny z białą truflą 100 ml

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Idealnie komponuje się jako subtelny, pachnący akcent do mięs, ryb, warzyw czy sosów. 


Produkty oparte na truflach uchodzą za jedne z najszlachetniejszych i najdroższych na świecie. Trufle, niezwykle rzadkie i wyśmienite grzyby, są bezcenne dla miłośników kulinariów. Na ich bazie powstają takie specjały jak pasty, kremy, ale również wyjątkowy balsamiczny ocet truflowy ceniony przez kucharzy.


Pochodzenie: Włochy


Pojemność: 100 ml


Skład: gotowany moszcz winogronowy (siarczyn), naturalny aromat truflowy.


Zawartość odżywcza na 100 g/lEnergia (kj) 893; Energia (kcal) 214; Węglowodany (g/ml) 50; Cukier (g/ml) 50; Białka (g/ml) 0,7; Sól (g / ml) 0,02.



Nowości

×
×
Ostatnio oglądane