Balsamiczny ocet jest ceniony za swój niepowtarzalny smak. Wystarczy kilka jego kropel, by nadać potrawom wyrafinowany aromat trufli. To doskonały wybór do wzbogacania dań o niezrównany aromat i elegancję.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Idealnie komponuje się jako subtelny, pachnący akcent do mięs, ryb, warzyw czy sosów.
Produkty oparte na truflach uchodzą za jedne z najszlachetniejszych i najdroższych na świecie. Trufle, niezwykle rzadkie i wyśmienite grzyby, są bezcenne dla miłośników kulinariów. Na ich bazie powstają takie specjały jak pasty, kremy, ale również wyjątkowy balsamiczny ocet truflowy ceniony przez kucharzy.
Pochodzenie: Włochy
Pojemność: 100 ml
Skład: gotowany moszcz winogronowy (siarczyn), naturalny aromat truflowy.
Zawartość odżywcza na 100 g/lEnergia (kj) 893; Energia (kcal) 214; Węglowodany (g/ml) 50; Cukier (g/ml) 50; Białka (g/ml) 0,7; Sól (g / ml) 0,02.
Zobacz:
Wszystkie nowości