Marmolada do której użyto świeżych, dojrzewających w sycylijskim słońcu pomarańczy z certyfikowanej uprawy ekologicznej. Korzennego aromatu dodaje imbir. Owoce zbierane są ręcznie a następnie przetwarzane w rodzinnej firmie Agrisicilia zgodnie z tradycyjną recepturą. Idealny dodatek do tostów, naleśników czy włoskich serów takich jak Taleggio, Pecorino Fresco czy Quartirolo Lombardo.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI:
cukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy *certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1036 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości