logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Salcis Monna Lisa Erborinato

Podziel się opinią

Ser produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego, do którego dodaje się czystego szczepu Pleśni penicillium roqueforti. Po około 15-20 dniach od początku produkcji wycina się w serze otwory, które sprzyjają napowietrzaniu i rozwojowi pleśni. Pełne dojrzewanie następuje po około 60-90 dniach, następnie ser zostaje owijany by zapewnić mu odpowiednie warunki starzenia. Produkt w konsystencji przypomina białą pastę z charakterystycznymi niebieskimi przerostami pleśni Roqueforti. Jest delikatny i mało agresywny w smaku.

Cena:
19,50 PLN / 100g
195,00 PLN / kg
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Salcis Monna Lisa Erborinato

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane